Stora förändringar

Kennel Erövrarens har flyttat! Plötsligt hittade vi gården vi drömt om, med flera hektar mark, sjötomt och ändlösa skogar runt om. Flyttlasset har gått, nu återstår det en del renoveringar så att det blir precis som vi vill ha det.

Holly gör ett riktigt fint jobb som patrullhund och matte har gjort sin grundläggande militärtjänst så nu håller vi tummarna för att det håller hela vägen, siktet är inställt på certprovet nu.  Jolin och Erövrarens Blueberry Hill ”Tilli” har förtjänstfullt tagit titeln RLD N och Karin och Erövrarens Chattahoochee ”Bianca” har debuterat i LK1 och vann sin klass samt tilldelades ett första pris! Bianca har dessutom gjort ett mycket fint MH! Stort grattis till er och mitt eviga tack till mina valpköpare som arbetar med sina hundar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.