Nytt år, nya bilder, nya mål

Tack vare underbara valpköpare så lever de ”små” erövrarna där ute ett toppenliv! Det arbetas med rallylydnad, nosework, drag, vallning, lydnad, viltspår och utställning.

Själv har jag mest renoverat sedan sist men vi har hunnit planera för, och påbörjat träningsåret 2016. Holly har börjat träna skyddsarbete, och hon älskar det! Tia är anmäld till en nosework-kurs och ska börja tränas mer kontinuerligt i lydnad. Vi ska åka på ett påskläger och en IPO-spår-helg, gå på föreläsningar och ja, vi ska rätt och slätt ha riktigt roligt i 2016 också. Jag har norpat bilder hejvilt och det finns nya bilder på Isa, Isak, Lucky, Holly och Ami från A-kullen, och Kiro, Tyra och Tilli från B-kullen, samt Bianca, Vegas, Otto, Cosmo och Bolt från C-kullen. Och så har Coccos fått några nya bilder på sin sida också. Stort grattis till Tilli som blev BIR i november! Sist men inte minst, vi har börjat planera för årets kennelläger! Jippi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.