Små-lundisar på väg?

Trots brist på uppdateringar här på hemsidan så är det full rulle hos Team Erövrarens. Mette har blivit parad med fantastiskt trevlige Lundetuvans Ejvind Blokkebaer så nu håller vi tummarna för en fin kull med små-lundisar! Mer info om kullen finns på Lundehundssällskapets hemsida, där hittar du även kontaktuppgifter till Ann-Cathrine.

Sedan sista uppdateringen har Bonni startat appellspår, Holly har startat lägre patrull och varit på Hemvärnsövning, Tia har gått Noseworkkurs och rallykurs och startat rallylydnad och så har vi varit på två utställningar med Holly och en med Sazza. Holly var även på ett roligt påskläger där det var fokus på preparatsök och Holly valde då att specialisera sig på sprängämnen.
Mycket tid går åt till att renovera och fixa med gården, men Linda har hunnit med en ledarutvecklingskurs hos Studiefrämjandet, och alldeles snart är hon färdig med SBK-grundmodul som är första steget mot att bli instruktör. Ann-Cathrine och Sazza har börjat träna rally så snart har vi kanske ett till tävlingsekipage i familjen Erövrarens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.