Spännande tider

Vi har funderat, utvärderat, testat och tänkt, och nu är vi 100% säker på vilken väg vi ska gå! Vi är så stolta över att få presentera vår kommande D-kull som vi hoppas ska födas i slutet av oktober. Mer info hittar ni under D-kullen. Utöver det så kommer vi att hämta hem en tikvalp från Finland. Pappa till den kullen är Strax och det har visat sig att han får mycket trevliga, sociala och stabila avkommor. Till den tiken söker vi en bruksintresserad fodervärd i närheten av Sundsvall.

Vi har inte varit så duktiga på att uppdatera hemsidan den senaste tiden, men det beror inte på avtagande intresse utan snarare tvärtom. Vi håller på att bygga en ny hemsida och ägnar också väldigt mycket tid åt hundträning.

Vi har haft årets kennelläger och bilder från det kommer på nya hemsidan. Vi kan redan nu gratulera Anja och Ami till Svenskt Viltspårchampionat, och Beatrice och Jill till godkänt anlagsprov, Madelene och Tyra till två godkända öppna spår och Trudy och Cosmo till godkänt öppet spår. Utöver viltspår så tränade vi massa olika saker på lägret, tex nosework, lek, lydnad och barmarksdrag. Vi startade även några rundor rally och kan gratulera Trudy och Cosmo till kvalificerande runda i nybörjarklass samt pappa Strax som gick sin första rallytävling någonsin och fick 86 poäng. Grattis till Jolin och Tilli som gick kvalificerande runda i fortsättningsklass! Grattis till Beatrice som vann årets fototävling med en grymt fin bild av vackra Jill!
Vi har redan börjat planera inför kennellägret 2017!

Om du vill bli en del av vår Erövrar-familj så tveka inte att ta kontakt. Till D-kullen söker vi bruksintresserade ägare samt eventuellt en fodervärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.