Nytt år, nya möjligheter!

D-kullen har flyttat och etablerat sig i sina nya familjer och allt verkar gå jättebra! Här hemma på kenneln så går det mest i träning nu. Lilith har påbörjat sin lydnadsträning och gör små framsteg varje dag. Vi längtar som vanligt till barmark och spårsäsongen, men vintern ger ju tid över för att slipa på diverse lydnadsmoment. Vi planerar just nu inför sommarens kennelläger och hoppas att många kommer!

Vi har ingen kull inplanerad för 2017 även om vi får många förfrågningar. Anledningen till det är att vi kommer att fokusera på träning, något som är svårt att hinna med när man sitter i valplådan. Våra två nya hopp, Lumotun Lemmen Lilith och Erövrarens Discovered Diamond kommer att gå i avel om de kommer igenom nålsögat, men först och främst är de två damerna blivande tävlingshundar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.