Fina friska hundar!

Det var med stor glädje vi mottog resultaten från röntgen av Lumotun Lemmen Lilith (Strax och Mustis dotter från Finland) och Erövrarens Discovered Diamond ”Nova” (Ami och Bolts dotter, barnbarn till Strax och Bonni) eftersom båda fick bästa tänkbara resultat: HD A, ED0.
Utöver härliga hälsoresultat har Nova varit på en två-dagars utställning och där tog hon cert båda dagarna.
Vi har också varit på en liten miniresa, vi åkte till Finland för att träna för en av Finlands absolut främsta instruktörer och för att besöka Erövrarens Discovered Daredevil ”Ace”, Erövrarens Discovered Dragon ”Bono” och Erövrarens Alhambra ”Ami”. På hemvägen fick vi även tillfälle att besöka Erövrarens Crazy in Love ”Jill” och Lilith i deras hemmiljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.