LD startklass

Bra start på 2019

Linda Nyheter 0 kommentarer

Året började bra, och tiden liksom rusar fram. I januari tävlade Erövrarens Antilope och Erövrarens Endless Era båda i startklass och fick därmed ihop 3 första pris i klassen och kan lägga till LD Startklass till namnet. Extra imponerade blir vi såklart över Era som var blott 11 månader när hon tog sin första, men förmodligen inte sista lydnadstitel! Vi deltog på samma tävling och det var underbart med två Erövrare på pallen!

I mars åkte båda kennelmammorna till Finland för att para Erövrarens Crazy in Love med oändligt trevliga Kokkomäen Big Speedy ”Valle”. Det var en väldigt innehållsrik resa, bortsett från massor av hund så hann vi även med att se en fantastisk orkideeutställning och gå på romerskt spa! Nu går vi här hemma i väntans tider och hoppas på smått.

Två av E-kullens sju valpar (varav en är vår fina fodervärdstik) har i skrivande stund genomfört röntgen och fått bästa tänkbara resultat: HD A, ED0.

Erövrarens Discovered Diamond, allas vårt lilla trolltyg också känd som Nova, ligger i med sin träning inför vad vi hoppas kommer att bli en tävlingskarriär och en klar favorit i träningen är skyddsdelen! Det som kan begränsa denna underbara lilla individ är väl det vanliga, det vill säga kennelmammans urusla tävlingsnerver. Men vi jobbar på den biten också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *