Bästa tiden på året

Nu närmar sig bästa tiden på året med svala, klara höstdagar! Sommaren som gick har vi ägnat åt lite diverse, valparna ur F-kullen flyttade 6-8/7 och har anpassat sig bra till sina nya liv. Vi är väldigt nöjda med deras glada, sociala och öppna väsen, det bådar gott inför framtiden. Erövrarens Discovered Diamond ”Nova” har under sommaren blivit fullcertad på utställning samt fått en godkänd mentaltest med finfina 454 poäng. Hon har också varit iväg på träning i Arvika, i Stockholm och på klubbarna hemmavid. Fyra hundar ur E-kullen deltog på kull-MH under vårt kennelläger. Erövrarens Essential Expertise, Erövrarens Endless Era och Erövrarens Entitled Empress fick därmed känd mental status. Erövrarens Epic Emotion kom på att han skulle springa och bada (det var sommarens varmaste dag med ca. 32 grader varmt så tanken slog nog oss alla) så att husse bröt MHet och kommer att göra om det vid ett senare tillfälle. Även Lumotun Lemmen Lilith gjorde äntligen sitt MH, hon bestämde sig ju för att börja löpa förra året. I år var det Erövrarens Extraordinary Envoy som kom på att löp var en god ide och därmed kunde hon inte göra sitt MH som planerat. Allas MH-diagram ligger på deras respektive sidor.

Den mest ledsamma händelsen sedan den senaste uppdateringen är att mamman till vår B-kull, fina Vallgårdens Call me Coccos, fick gå vidare till de sälla jaktmarkerna då kroppen inte längre orkade med riktigt. Vi följdes åt, jag och Coccos fina matte och det blev ett väldigt lugnt, värdigt och stillsamt farväl för den kloka damen. Det är Coccos ni ser på detta inläggs foto, en bild vi tog i juli i år ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.