Välkommen 2020

Året som gått har varit väldigt roligt och givande. Med Erövrarens Discovered Diamond ”Nova” har vi kunnat kryssa av alla årets mål, utom ett. Förhoppningen var att kunna fixa korningen, utställningschampionatet och BH-provet i år, samt att para henne i oktober. Titlarna gick bra, parningen mindre bra då de två turturduvorna inte riktigt fick till det trots ivriga försök. Så kan det gå.

Inför nästa år väntar nya tävlingsmål och förhoppningsvis får Nova sin första kull hösten 2020. Eftersom vi råkar ha världens bästa valpköpare, så får vi låna Erövrarens Alhambra för att göra en upprepad parning. Vi kommer alltså att göra samma kombination som sist, den som gett 100% fria höfter och armbågar och hundar med massor av arbetsglädje och driv! Det blir vår G-kull och den förväntas födas i februari. Under fliken G-kullen kommer all deras info att finnas. För statistik på den kull vi upprepar får ni kika på E-kullen.

På bilden ser ni Erövrarens Essential Expertise, en av de fina pojkarna ur vår E-kull.