Välkommen vår!

Alla valpar är utflugna ur boet och vi ser fram emot att få följa dem på deras resa vidare i livet. Vi ser också fram emot en härlig vår och sommar där vi kommer att viga mycket av vår tid till träning samt vara hemmavid och pyssla. Alla arrangemang som vi tänkt delta på är ju inställda så vi passar på att njuta av vår fina gård istället och ägna så mycket tid vi bara kan åt våra hundar och deras väl och ve.

Vi hoppas också att vi snart kan berätta om våra framtidsplaner, dessa kommer att gälla för 2021 så inga fler valpar kommer att födas hos Erövrarens under 2020. Vi arbetar som ni vet inte efter kvantitet utan efter kvalitet.

På bilden ser ni vackra Erövrarens Fire Like a Fiction (efter Kokkomäen Big Speedy och Erövrarens Crazy in Love) som kallas Vegas. Fotograf är hans duktiga matte Hanna.”