Sommar, sol och framtidsplaner

I vanlig ordning så försöker tiden springa ifrån oss, tänk att vi redan är mitt i sommaren! G-kullen kom sig tryggt ur boet och växer på sig i sina nya hem, och F-kullen har så smått påbörjat sin ”utvärdering” med ett genomfört MH och snart väntar både röntgen och fler MHn tänker vi.

Efter en rejäl funderare så har vi kommit fram till att vi kommer att ta en korthårskull nu i höst/vinter. Lumotun Lemmen Lilith kommer att paras med Erövrarens Color Him Father. Mer info om den kullen hittar ni under länken Kullar, se H-kullen.

Erövrarens Discovered Diamond kommer att paras med Jara z Vesele Rodiny, en fin hane som är född i Tjeckien och ägs och förvaltas av kennel Soul n Mate i Finland. Mer om den kullen hittar du också under kullar, det blir vår I-kull.

Vi får väldigt många förfrågningar angående valpar, av både vit herdehund och norsk lundehund. Tyvärr så kommer vi inte att ha några lundehundsvalpar framöver då vår lilla Mette redan har gått och blivit 8 år. Om du däremot letar efter en vit herdehund så tveka inte att ringa eller skriva till oss.