Lite sen men ändå längst fram

Vi har för närvarande ett stort antal obesvarade mail från er som önskar komma i kontakt avseende framtida valpköp. Vi har inte glömt bort er utan vi har haft ont om tid. Vi kommer att försöka besvara alla mail inom kort.

Hemsidan är uppdaterad med många nya bilder på de olika hundarna, från A-kullen till våra yngsta förmågor i G-kullen. Hoppas du tar dig tid och klickar och kikar. Varje enskild Erövrare har en egen sida, och varje sida har en länk kopplad till deras registreringsnummer. Klickar du på ett registreringsnummer kommer du till en hemsida som heter Pedigreedatabase, och där ser du hundens stamtavla med bilder på föräldrar och i de flesta fall, bilder på flera generationer av släktingar bakom dem.

Informationen under Hälsa är unik för Erövrarens, ingen annan uppfödning av vit herdehund i Sverige har så omfattande information på sin hemsida. Där kan du jämföra valptesterna med hundarnas mentalbeskrivningar, se deras röntgenresultat samt tävlingsresultat. Vi strävar efter att hela tiden utvecklas och vi kommer från och med 2021 att DNA-testa samtliga av våra egna hundar som går i avel, samt alla valpar. För dig som valpköpare innebär det att du får en full DNA-analys av din hund och att kennel Erövrarens är med och bidrar till forskningen avseende hundars hälsa och välmående. Vi hoppas kunna avla utefter DNA-profiler i framtiden, inte efter dagens trubbiga verktyg som i princip endast beskriver nedärvningsförmåga avseende ledhälsa och några beteende-relaterade egenskaper. Vi är bra idag, men vi tänker vara ännu bättre i dagarna som kommer!

Om du letar efter en billig valp med snabb leverans är inte Erövrarens ett alternativ för dig.