155064748_10159017883672317_7705824739115945781_n

Framtidshopp, kärleksmöten och DNA.

Linda Nyheter

Nu närmare det sig den stor flyttdagen för vår fina H-kull. Tiden har i vanlig ordning rusat fram och det känns både vemodigt och roligt. Vemodigt för att denna kull föddes under en så svår tid i våra liv och har skänkt oss så mycket glädje mitt i all sorg efter Ann-Cathrine, och roligt för att de är så himla fina och det känns kul att få förgylla 7 familjers liv. Vi ser med spänning fram emot att få följa deras utveckling via våra fina valpköpare i framtiden.

Vi har uppdaterat hemsidan med lite smått och gott. Den första hunden ur G-kullen (Erövrarens Gamble with Grit) är röntgad med HD AA, ED 00 samt fri rygg. Samtliga hälsoresultat för våra kullar hittar ni under vår flik som heter Hälsa.

Otto har varit på två dater, en med Lilith och en med Jewel. Vi tror tyvärr inte att det blev något med Lilith då vi tajmade löpet lite dåligt och det blev aldrig någon riktig parning, bara massa pussande och bus. Med Jewel gick det däremot bättre så vi håller tummarna för att Otto blir pappa hemma hos kennel Soul’n Mate i Finland.

Vi har DNA-testat samtliga valpar ur H-kullen, men deras provsvar kommer att dröja många veckor än, däremot finns det länk till både Ottos och Novas DNA-test för den som är nyfiken. Den officiella delen av testen som visas innehåller inte lika mycket information som den del som man själv får, men det kan vara intressant att kika på i alla fall.