Omplacering, planering och en ursäkt.

Linda Nyheter 0 kommentarer

Med levande väsen blir det inte alltid som man planerat, därför finns en hanhund född 2014 till omplacering om rätt hem dyker upp. Vi vill behålla avelsrätten på honom och ser därför gärna att du bor inte allt för långt ifrån Västernorrland alternativt är flexibel. Rätt hem för denna kille är ett hem där han får träna både lydnad, spår/sök och kanske nosework eller liknande.

En hanhund som är född 2019 kommer att behöva omplaceras under 2022.

Vi kommer med största sannolikhet inte att ha någon kull under 2022 och kanske inte heller under 2023, detta på grund av att vi inte hittar något avelsmaterial som är tillräckligt obesläktat med våra hundar. Avelsbasen är helt enkelt för snäv och vi har ännu inte hittat någon lösning på detta problem. Vi får ofta frågan om vi har någon inplanerad kull via mailen och tyvärr är det så att vi måste prioritera hårt i vår vardag för att hinna med oss, därför tenderar dessa mail att förbli obesvarade. Det är inte så artigt av oss, men hur vi än vrider och vänder på det så har vårt dygn bara 24 timmar.

Vi önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *