287662797_1856509357875780_4454990630464242097_n

Lite nya bilder och info

Linda Nyheter 0 kommentarer

Då vi har fått ytterligare ett röntgenresultat kan vi fira midsommar med flaggan i topp. Erövrarens Halo fick precis som sina kullsyskon Hayashi och Hawking HD A, ED o, kullsyskonet Erövrarens Hayabusa fick HD B, ED 0. Hälsodata har blivit uppdaterad och den hittar ni under fliken Hälsa. Vi har även deltagit på rasspecialen och där fick Erövrarens Discovered Diamond fin kritik når hon deltog i championklass, hon blev tredje bästa championtik med Excellent och CK. Hennes två ungar Hayashi och Hawking fick också god kritik, Hayashi fick ett Very Good och Hawking fick Excellent med CK och blev BIR Junior! Nevada Peterson ställdes också ut och fick mycket fin kritik och ett Excellent.  Erövrarens Fight not Flight har fått lite nya bilder inlagda, det har även Erövrarens Hayashi och Erövrarens Hubble fått.

Bild av Erövrarens Hawking på Vit Herdehundklubbs rasspecial i Vännäs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *