Vallgårdens Fantom Finder ”Strax”

SE VCH, NO VCH, NO CH

Om Strax

Strax är en stor, kraftfull och underbar hund. Han är klippan vi kan luta oss mot när det stormar, han vakar över oss så att vi kan sova tryggt om natten, han är den snälla lekfarbrorn med valparna och han är kungen i spåret. Strax är inte den som ödslar energi på uppgifter han inte är intresserade i, men när han får göra det han älskar så ger han allt.

Strax kommer från en uppfödning i Värmland och han är pappa till vår kennels första kull, och numera även morfar till vår D-kull. Han är också pappa till en kull i Norge och en i Finland. Han är en otroligt duktig spårhund. Han är en obeveklig dörrvakt. Han är den vi inte kan vara utan.

Bonnibel of Lovely Whitestar ”Bonnie”

SE VCH

Om Bonni

Bonni är en helt fantastisk hund. Hon får oss alltid att skratta och hon har även bidragit till ett och annat grått hår hos matte. Hon har en otroligt stark personlighet, är mycket påhittig och kan linda den mest hårdföra runt sin tass med sin obevekliga charm. Hon har ett enormt driv och älskar att arbeta oavsett vilken uppgift hon får. Bonni är en hund som passar till det allra mesta, hon älskar drag, lydnad, spår och sök. Hennes motto i livet är att allt ska gå fort, helst med ljusets hastighet.

Bonni är importerad som valp från Österrike och har bidragit med två kullar till vår avel, och hon är numera även stolt mormor till vår D-kull.