Föräldrar till C-kullen

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” bg_image=”1345″ bg_video=”” class=”” style=”background-size: auto !important; background-position: 50% 25px !important;”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][text_output]

Vallgårdens Dashing Duke

[/text_output][text_output]

SE VCH

[/text_output][image type=”thumbnail” src=”1469″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][custom_headline level=”h5″ id=”” class=”” style=””]Om Duke[/custom_headline][text_output]Den blivande fadern Se VCH Vallgårdens Dashing Duke är en av 23 helsyskon. Totalt har denna kombination (3 kullar) gett 15 hundar med A-höfter, 2 med B-höfter och en med C-höft. Alla röntagde syskonen har fria armbågar.

Duke har ett flertal syskon runt om i världen som gör det mycket bra i utställningsringen. Hans oöverträffade helbror Vallgårdens Ghostly Gladiator ”Thor” har slagit alla rekord i Australien. Han blev den första vita herden som tilldelades Best in Show, han har också fått den mycket åtråvärda titeln Grand Champion. Duke’s och Thor’s syster Vallgårdens Glitzy Glamour ”Inga” bor också i Australien och är champion. En annan bror, Vallgårdens Dynamite Domino bor i Finland och har blivit champion där. Duke’s båda föräldrar är också champions.

Trots alla fantastiska utställningsresultat som hans syskon och föräldrar har, så valdes Duke på grund av sin hälsostatistik och sin starka mentalitet, samt sin förmåga att arbeta i spåret. Duke är utan tvekan en av Sveriges mest majestätiska hanhundar, så utseendet blir en ren bonus.

Duke är Svensk Viltspår Champion och blev Årets Viltspårhund 2009. Han gjorde som ung hanne ett mycket bra mentaltest.[/text_output][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][text_output]

Bonnibel of Lovely Whitestar ”Bonnie”

[/text_output][text_output]

SE VCH

[/text_output][image type=”thumbnail” src=”1460″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][custom_headline level=”h5″ id=”” class=”” style=””]Om Bonni[/custom_headline][text_output]Den blivande modern, Bonnibel of Lovely Whitestar, är en sann brukshund. Hon tycks aldrig tröttna om hon erbjuds arbete. ”Bonni” tävlar i lydnad, tränas i spår, sök och har provat på rapport. Hon är, precis som Duke, Svensk Viltspår Champion. Hon har fria höfter och armbågar, på lik linje med sina föräldrar och de syskon vi känner till. Hon har haft en kull tidigare och så långt är vi mycket nöjda med valparnas utveckling. De har visat sig vara förarvillig och arbetsglada hundar som dessutom fungerar utmärkt som familjemedlemmar.

Bonni är en så kallad ”hög energi-hund” men har en fantastisk förmåga att slappna av. Hon är en mycket trevlig hund att ha i huset, alltid glad och lättsam, mycket lyhörd och en riktig drottning när det kommer till att sova tung[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][line id=”” class=”” style=””][custom_headline level=”h5″ id=”” class=”” style=””]Våra förväntningar på denna kull[/custom_headline][text_output]Det är med stor glädje och spänning vi presenterar vår blivande C-kull! Kombinationen är unik, och vi har satt hälsa och mental styrka före allt annat. Utseendet på dessa valpar kommer att bli en bonus som kan bli legendarisk.

Vi är övertygade om att denna kull kommer att ge mentalt stabila och arbetsglada hundar med mycket energi, föremålsintresse och ett alldeles enastående utseende. Vi vill därför gärna hitta en fodervärd till en av tikvalparna då vi tror att det blir mycket fina hundar att föra vidare i det framtida avelsarbetet.

Valparnas födsel är beräknad till slutet av februari och de kommer att vara socialiserade, miljötränade, vaccinerade och registrerade i slutet av april 2014 och därmed redo att förgylla tillvaron hos sina nya ägare. Vid intresse, tveka inte att ta kontakt.[/text_output][/vc_column][/vc_row]