English Want to read the english version?
Yes

A little sign of life

2 years ago av

Det är hög tid för en uppdatering. Vi lever, tränar och andas hund, men det blir inte mycket tid över för att förändra och uppdatera hemsidan. Vi har i alla fall glädjen att berätta att H-kullen har påbörjat sina röntgenundersökningar och det ser lovande ut. Nevada Peterson har varit på sin första utställning och fick mycket fin kritik och tilldelades ett Excellent. En närmare presentation av varje enskild H-valp samt Nevada och hennes bror kommer förhoppningsvis inom kort (så snart tiden räcker till).

Framtida avelsplaner är fortfarande inte 100% spikade, men Erövrarens Fuel to the Fire kommer att bidra med en kull, förhoppningsvis kommer hon att paras till hösten/vintern 2022. Därefter, någon gång under 2023/24 kommer Erövrarens Get a Grip också att bidra med en kull. Båda dessa tikar kommer från väl utvärderade kullar.

Därefter, om ännu inte helt fastställt, så kommer förhoppningsvis Erövrarens Hayashi och Nevada Peterson att bli mammor till varsin kull.

För att bibehålla så mycket genetisk variation som möjligt så kommer vi inte att ta mer än en, max två kullar per hund. Därför är vi oändligt tacksamma över våra engagerade och kloka valpköpare som låter oss låna in så fina tikar till vår avel, utan er hade det inte varit möjligt. Tack! Vi kommer som alltid att vara ytterst noga med att välja rätt hanhund till rätt tik och vi kommer att sträva efter att använda hanhundar som inte är eller kommer att bli överanvända i avel. Detta för att vi ska ha en så hållbar och långsiktig avel av vit herdehund som möjligt.


Related posts

Posts that are published in the same categories.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *