English Want to read the english version?
Yes

Spring is coming….

1 year ago av Linda

Vilken dag som helst så kommer nog våren till vår del av världen också…Tyvärr kommer vi inte att möta våren tillsammans med vår fina gamla dam Bonnibel då hon fick somna in den 9 mars. Vi hade lovat henne att hon skulle få gå med äran i behåll och det fick hon, gammal och sliten men fortfarande med huvudet högt. Huset känns alldeles tomt utan henne, men samtidigt så vet vi att vi tog rätt beslut. Hon skulle ha fyllt 13 år den 12 maj 2023. Vila i frid älskade lillgumman.

Eftersom livet går vidare, trots att våra älskade lämnar oss, så planerar vi för våren och sommaren som vi har framför oss. I maj ska vi ha en liten kennelträff där vi ska träna hund, äta gott och bara umgås. Det ser vi verkligen fram emot!

Vi får ofta frågan när vi ska ha vår nästa kull och vi önskar att vi kunde svara “Snart!” men denna gång är det inte enbart upp till oss. Vi behöver ansöka om att få göra en utkorsningskull, tyvärr upplever vi inte att klimatet i uppfödarvärlden är särskilt vänligt inställt när det kommer till att göra detta, men vi hoppas ändå att kennelklubben kommer att godkänna det. Blir det inte godkänt så kommer det inte att födas och registreras några valpar i kennelklubben mer från vår sida då vi vägrar ta fram en till kull med väldigt hög genetisk inavelsgrad. Tiden får utvisa vad det blir, en sak vet vi dock med säkerhet, vi backar inte en tum när det kommer till det allra viktigaste, nämligen hälsan hos våra hundar.


Related posts

Posts that are published in the same categories.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *